Motoros jogsira vágysz? Vágj bele!

Rászántad Magad a motoros jogsi megszerzésére? Kiváló döntés! Lássuk, mi vár Rád!

A motoros jogsi megszerzése alapos megfontolást igényel. Ha kellőképpen elhatározottnak érzed magad, vágj bele nyugodtan! Sokan félnek attól, hogy nehéz megtanulni a KRESZ-t, vagy éppen túl nagy nehézségeket okoz a motorkerékpár kezelése, de természetesen ezek alaptalan kételyek.

Ha még nem tudtad eldönteni teljesen, hogy milyen kategóriájú motoros jogsit szeretnél, keress minket bizalommal, segítünk a döntésben!

Mikor és hogyan szerezhetsz motoros vezetői engedélyt?

Mi az a „B125”?

„B125”-nek hívja a köznyelv a „B” kategóriás vezetői engedély után könnyített módon megszerzett „A1” alkategóriát. Mindössze 3 óra elméleti és 2 óra gyakorlati oktatás után (ahol a kötelezően teljesítendő menettávolság 30 km), külön járműkezelési- és forgalmi vizsga nélkül, egy összevont gyakorlati vizsgával megszerezhető a 125cm3-es motorkerékpárok vezetéséhez alkalmas jogosítvány. A gyakorlati vizsga első részében vizsgapályán kell járműkezelési feladatokat végrehajtani, melyek sikeres teljesítése esetén a vizsga közúti forgalomban folytatódik.

GYORSÍTOTT motoros tanfolyamok baráti áron!

Motoros oktatónk Dudás László, a STOP-BT Autós és Motoros Iskola vezetője, aki 2012. novemberében a MOHAROS TÁRSASÁG arany fokozatú díját kapta meg munkájának elismeréséül (ez szakmájának legmagasabb kitüntetése).
„Közel négy évtizedes kiemelkedő színvonalú oktatói és érdekképviseleti tevékenységének elismeréséül.”

A tanulók bármilyen szakmai kérdésekkel fordulhatnak hozzá, mindig szívesen és türelmesen válaszol.
Akiknek már van jogosítványuk és bővíteni szeretnék, azoknak is teljes körű segítséget nyújt. Különösen, ha jogszabály változás után keresik meg.

A motorosok kortól és nemtől függetlenül tegeződnek, és amerre járnak, integetéssel köszöntik egymást.

Csatlakozz Te is, hogy Neked is integethessünk!!!

Ne feledd!

Szülőknek: Motorral közlekedni megéri!

Szeretnéd gyermekedet meglepni egy vezetői engedély elsajátítására szóló tanfolyammal, de tanácstalan vagy, hogy melyik típusút kellene választanod? Személyautó, robogó, motor? Melyik volna a legjobb döntés? A motoros oktatással csak jól járhattok, azt is elmondjuk, hogy miért.

A motoros jogsi több szempontból is jó döntésnek bizonyulhat:

Lepd meg gyermekedet egy vezetői tanfolyammal, írasd be hozzánk, az ország egyik legjobb autósiskolájába, Szegeden!

Motorkerékpárjaink (amin tanulni fogsz)

"AM":

"A1":

"A2":

"A":

Videók

© STOP Autós-Motoros Iskola 2019 - Impresszum és Tárhely Szolgáltató