Áraink

Ne mondj le a jogosítványról, szerezd meg velünk!

Időszerű lenne már megszerezned a vezetői engedélyt, de valahogyan még mindig nem tudtál rá sort keríteni? Tudjuk, a késlekedésnek, halogatásnak számtalan oka lehet: nincs időd a tanfolyamra bejárni, nem találtad még meg a szimpatikus autósiskolát, nem mersz belevágni az egészbe.

Pedig nagyon egyszerű a képlet, csak döntsd el, és kezdj neki! Azok számára is kínálunk alternatívákat, akik időhiánnyal küzdenek. Az Ő számukra az e-learning a megoldás, amivel bárhol, bármikor memorizálhatják az elméleti anyagot. Módszeresen felépített elméleti tananyagunkkal a KRESZ és az elsősegély alapjait is megtanulhatod, majd sikeresen levizsgázhatsz!

Minden leendő tanulónk számára megadjuk a lehetőséget a jogosítvány megszerzésére. Lelkiismeretes, alapos és barátságos oktatók teszik lehetővé, hogy mindenki megismerkedhessen a vezetés gyakorlati oldalával és magabiztossá válhasson a volán mögött.

Legyél végre Te is önállóbb, magabiztosabb – szerezz jogosítványt szegedi autósiskolánkban!

Vezetni tanulnál, de túl elfoglalt vagy? Megoldás: E-learning

Ha nincs lehetőséged eljárni a tantermi oktatásokra, választhatod távoktatási formában az e-learning képzést, melyet otthon is végezhetsz. Szegedi autósiskolánk ebben is segít Neked.

Régóta szeretnéd megszerezni a jogosítványt, de egyszerűen nincs időd eljárni az elméleti órákra? Igaz, hogy az elméleti ismereteket legtöbben az autósiskolák tantermeiben ismerik meg, de erre nem mindenkinek van lehetősége. Ha Neked is kevés szabadidőd van, akkor sem kell lemondanod a célodról, mert otthon, a számítógép előtt ülve is elsajátíthatod a tudnivalókat.

Az e-learning internetes távoktatás keretében nyújt lehetőséget a KRESZ és az autóvezetés elméletének megismerésére. A tananyag témakörökre van osztva, amiben a saját tempód szerint haladhatsz, a fejezetek végén pedig próbatesztekkel ellenőrizheted tudásodat. Miután számot adtál tudásodról, csak azt követően léphetsz tovább a következő szintre. A rendszer ellenőrzi és rögzíti a haladás feltételeinek teljesülését és az eredményeket is, anélkül, hogy azokat manipulálni lehetne.

Keresd szegedi autósiskolánkat bizalommal, valósítsd meg céljaidat, és szerezz autós vagy motoros jogosítványt e-learninggel!

Oktatás leírása

Valamennyi gépkocsink alapfelszereltségéhez tartozik a légkondícionáló berendezés, szervo kormány, ABS és a légzsák!

Plusz szolgáltatásunk:

Honda motoros szimulátorunkon gyakorolhatnak tanulóink, mellyel jelentős vezetési gyakorlatot szerezhetnek (óradíjat spórolhatnak meg).

Személygépkocsi vezetői tanfolyamainkat havi gyakorisággal indítjuk. Kis csoportos gyorsított tanfolyamaink vizsgaorientáltak.

 

 

 

© STOP Autós-Motoros Iskola 2019 - Impresszum és Tárhely Szolgáltató